Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži još šest mjeseci

Horvatinčić opet neće u zatvor? Dobio novi termin operacije u Beču i zatražio odgodu zbog liječenja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tomislav Horvatinčić osuđen je zbog pomorske nesreće u kojoj je poginuo talijanski bračni par. Od zagrebačkog Županijskog suda zatražio je da mu se odgodi odlazak u zatvor.

Osuđeni Tomislav Horvatinčić u srijedu se trebao javiti na odsluženje zatvorske kazne zbog pomorske nesreće koju je izazvao, a u kojoj je poginuo talijanski bračni par. Do sada je u nekoliko navrata zatražio i dobivao odgodu odlaska u zatvor zbot zdravstvenog stanja.

Posljednja odgoda bila je prije šest mjeseci, kad je Horvatinčić trebao biti operiran u Beču, no termin operacije se prolongirao na 26. veljače ove godine zbog epidemije koronavirusa. Horvatinčić je zbog toga zatražio novu odgodu na šest mjeseci zbog oporavka, piše Jutarnji list.

Informaciju je potvrdio i njegov odvjetnik Velimir Došen. Jutarnji neslužbeno doznaje da je Županijski sud u Zagrebu zatražio od zatvorske bolnice u Svetošimunskoj procjenu Horvatinčićevih argumenata.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odgoda za odgodom Horvatinčić ni nakon godinu dana neće u zatvor, sad je kriva koronakriza i stanje u njemačkom zdravstvu

Pročitajte i ovo Tomislav Horvatinčić ispija kavicu na Cvjetnom hoće li mu opet odobriti? Za dva dana mora iza rešetaka, ali... Tomislav Horvatinčić opet traži odgodu odlaska u zatvor

Nakon dobivanja procjene iz zatvorske bolnice, sudac izvršenja će odlučiti o tome hoće li Horvatinčić ponovno dobiti odgodu izvršenja zatvorske kazne. Na tu odluku se Horvatinčić može žaliti izvanraspravnom vijeću suda.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene