Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

NAJAVILA POSJET ALADROVIĆU

Oštra poruka Jelene Veljače: "Nisam pravnica, ali sam majka i čovjek i mislim da je njihov propust za zatvor"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teško ozlijeđena dvoipolgodišnja djevojčica iz Nove Gradiške danas je izgubila bitku za život. Jelena Veljača u oštroj je objavi na Facebooku najavila da inicijativa Spasi me ide na sastanak kod ministra Josipa Aladrovića te da će tražiti popis svih obitelji u kojima je itko ikad osuđen za nasilje.

Glumica i aktivistica Jelena Veljača na Facebooku je objavila oštar status, nakon što je bolnica u Klaićevoj danas potvrdila kako je dvoipolgodišnja djevojčica, teško ozlijeđena u zlostavljanju u obitelji, izgubila bitku za život.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala Danka Ilić Utrka s vremenom Potraga za nestalom djevojčicom Dankom: "Jedan pravac istrage još uvijek nije isključen"

Objavu prenosimo u cijelosti: 

"Policajci su utvrdili da je majka prošle srijede, 31. ožujka, zlostavljala svoju kći udarajući je šakama po glavi i cijelom tijelu. Od siline udaraca djevojčica je zadobila teške ozljede glave i drugdje po tijelu nakon čega je zapala u komatozno stanja, a na Uskrs i izgubila bitku za život.

Soc radnica je bila tamo svaki tjedan. 'Ništa nije upućivalo'.

Malena je umrla danas.

Kako kaže naša Ana Pecotić: treba naložiti da se dostavi popis svih obitelji u kojima je itko ikad osuđen za nasilje i informacija gdje se nalaze djeca, da li s nasilnikom/nasilnicom. Treba ZABRANITI život maloljetnika s osuđenim nasilnicima. To će #spasime tražiti u utorak, 6.4. u 13, kad imamo sastanak s ministrom Aladrovićem, kao i otkaz i oduzimanje licenci i/ili dozvole za rad cijelom 'stručnom' timu iz Nove Gradiške.

Osobno mislim da se mora vidjeti ima li šanse da tim kazneno odgovara. Nisam pravnica, ali sam majka i čovjek i mislim da je njihov propust za zatvor."

 

Policajci su utvrdili da je majka prošle srijede, 31. ožujka, zlostavljala svoju kći udarajući je šakama po glavi i...

Objavljuje Jelena VeljačaNedjelja, 4. travnja 2021.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene