Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čovjek od povjerenja

Bandićev odvjetnik Krsnik za DNEVNIK.hr: "Neprimjereno je sada govoriti o postupcima protiv njega... Uvijek je bio isti, neumoran, samo jurnjava"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnik Krešimir Krsnik nakon smrti Milana Bandića s Pavlom Kalinićem došao je u Bužanovu ulicu gdje je gradonačelnik živio.

U razgovoru za DNEVNIK.hr Krsnik je naglasio kako mu smeta što se nakon smrti gradonačelnika govori o sudskim postupcima protiv njega. 

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević DNEVNIK NOVE TV PITA Upravlja li gradonačelnik Tomašević dobro Zagrebom? Pogledajte rezultate glasanja Milan Bandić i Sabina Tandara-Knezović Za Novu TV Pogledajte posljednji TV intervju Milana Bandića: "Volio bih da ostatak Hrvatske živi kao Zagreb..."

"Treba biti primjeren u ovoj situaciji. Apsolutno je neprimjereno i minimum je kulture, a i pravnog znanja spominjati kontroverze u smislu pravosudnih postupaka. To bi trebalo smetati svakog pristojnog čovjeka. Gospodin Bandić je imao samo dva postupka, za slučaj Štandovi i čuveni slučaj Agram. U Štandovima je nepravnomoćno oslobođen, a Agram nikad presuđen. U ovom slučaju postupak Agram će se obustaviti, kao i ovaj drugi, ali je Bandić apsolutno neosuđivana osoba. Nikad nije izgubio izbore, nikad nije ni osuđivan", istaknuo je Krešimir Krsnik za DNEVNIK.hr.

Rekao je i kako se s gradonačelnikom često čuo i vidio iako se nije mogao sjetiti kada se to dogodilo posljednji puta. Dodao je kako su Bandiću svi prijatelji i suradnici i ranije govorili da bi trebao usporiti.

"Da, svi smo mu to govorili. Meni je on uvijek bio isti, neumoran, samo jurnjava… Radio je, i na radnom mjestu je defacto i umro", kazao je Krsnik.

Zdenko Antunović: "Pozlilo mu je, pao je... brzo je umro"

"Dovezla ga je Hitna pomoć, kad sam čuo da je u bolnici odmah sam došao do bolnice. Pozlilo mu je, pao je, došle su Hitne i odvezle ga… i brzo je umro. Kad sam došao do bolnice, već je bio preminuo", rekao je za DNEVNIK.hr potreseni Zdenko Antunović, bliski prijatelj Milana Bandića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene