Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stabilizacija prometa

Očišćene glavne zagrebačke prometnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Očišćene su glavne zagrebačke prometnice, istaknuo je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić te pohvalio rad Zimske službe.

208 ekipa Zimske službe stalno je na terenu i čiste 2.450 kilometara zagrebačkih cesta. Do danas u podne potrošeno je oko 2500 tona soli i oko 1300 tona sipine, a rezerve soli su oko deset tisuća tona pa nema opasnosti od eventualnog nedostatka soli, priopćila je Služba za informiranje Ureda gradonačelnika.

Pročitajte i ovo Mirogoj Obnova objekta Velika promjena na Mirogoju: Iz ureda poslali važnu obavijest građanima Snijeg na Sljemenu stiglo najavljeno zahladnjenje Na Sljemenu pao prvi ovosezonski snijeg!

Gradonačelnik Bandić zahvalio se sugrađanima za strpljenje i razumijevanje, posebice onima koji su očistili snijeg ispred svojih ulaza i zgrada te pomagali starijima i nemoćnima te istaknuo kako tzv. Mala zimska služba sada pojačano čisti snijeg u pješačkim zonama, na prilazima bolnicama i na stajalištima javnoga prijevoza.

>>Bandić Zagrepčanima: Pomozite u čišćenju snijega

Nakon jučerašnjeg nezapamćenog snježnog nevremena i sinoćnjeg obilaska baze na Žitnjaku, Bandić je sazvao sjednicu stožera Zimske službe na kojoj je pohvalio rad te službe i zahvalio svima koji su ulagali napore da se u gradu što je prije moguće uspostavi promet.

Iako su prioritetne zagrebačke prometnice očišćene, one se još proširuju tamo gdje je to potrebno.
I dalje na snazi treći stupanj pripravnosti.
(Hina)

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene