Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POGLEDAJTE MJESTO NESREĆE

Susjeda koja je prva pritekla u pomoć dječaku: "Čula sam bum i veliki vrisak, zatim sam vidjela da nešto leti po zraku"

Aktualno Galerija Mira Suša - 1 Mira Suša - 1 Foto: DNEVNIK.hr Mira Suša - 2 Mira Suša - 2 Foto: DNEVNIK.hr Sanja Vištica Sanja Vištica Foto: DNEVNIK.hr Mjesto nesreće - 1 Mjesto nesreće - 1 Foto: DNEVNIK.hr +4 Mjesto nesreće - 2 Galerija 1/9 >>
Dalibor Šemper je u subotu skrivio prometnu nesreću u Štikadi kod Gračaca, vozeći pod utjecajem alkohola.

Sletio je automobilom s kolnika i naletio na 10-godišnjeg dječaka. Potom je pokušao pobjeći s mjesta nesreće, a u tome su ga spriječila četvorica Sinjana koji su primijetili da se automobil čudno kreće.

Reporterka Dnevnika Nove TV Sanja Vištica javila se uživo s mjesta nesreće gdje je razgovarala sa susjedom Mirom Sušom koja je među prvima priskočila u pomoć.

"Čula sam bum i veliki vrisak, zatim sam vidjela da nešto leti po zraku, brzo sam došla tu i našla dječaka koji leži nepomičan i sestru koja plače i vrišti", kaže gospođa Suša i dodaje kako je u pomoć brzo priskočio i čovjek iz Gospića koji je prolazio autom.

"Vidjela sam da je dječak pri svijesti i da govori, brzo se stvorio otac. On je mislio da ga je taj gospodin pogodio, počeo je biti revoltiran", ispričala je susjeda koja je ocu rekla da taj gospodin nije skrivio nesreću i situacija se brzo smirila.

Jeste li vidjeli kad je vozač pobjegao, pitala je Vištica.

"Ja tog čovjeka nisam vidjela, već je pobjegao. Samo sam vidjela da je znak za groblje potpuno slomljen i da je ostao komad plastike od auta. Dječak je bip pri svijesti, policija je brzo došla iz Gračaca, stavljali mu sterilne gaze, došla je brzo i hitna i to je sve što sam vidjela", kazala je gospođa te dodala kako u tom mjestu inače ima problema s brzom vožnjom.

"Tu se jako juri autima. Tu prolaze auti koji ne mogu proći tunel Sveti Rok i svi voze kao da su na autoputu, nemamo ni pješački prijelaz, ni nogostup, strašno smo ugroženi što se tiče prometa", zaključila je gospođa Suša.

Vištica je dodala kako su Šempera zaustavili mladići, navijači Hajduka koji su putovali u Varaždin na utakmicu.

"Čuli smo vrisku i da je čovjek pobjegao"

"Čuo sam jedan veliki prasak samo i on je pobjegao i drugi čovjek je naišao s autom, hvala mu što ga je presretao i zaustavio i još je u njega udario svojim vozilom", ispričao je Milan.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna predsjednik SDSS-a Pupovac o Daliboru Šemperu: "Iznimno profesionalan čovjek"

"Čuli smo vrisku i da je čovik pobjegao. Jako, dosta se čulo", kazala Sidonija reporterki Dnevnika Nove TV Sanji Vištici.

Pročitajte i ovo Dalibor Šemper Bit će razrješen Tko je šef ureda potpredsjednice Vlade koji je pijan autom udario dijete, a zatim pokušao pobjeći: Diplomirao je pravo, karijeru počeo u HZMO-u

Iz KBC-a Zagreb potvrdili su da je dječak izvan životne opasnosti, slomljene su mu ruka i noga, a prijelomi operirani.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene