Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Sprovod na Mirogoju

Klapa će pjevati njegove najdraže pjesme: Grad objavio program posljednjeg ispraćaja Milana Bandića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grad Zagreb je objavio program pogreba gradonačelnika Milana Bandića koji će biti sahranjen u srijedu u 12 sati na Mirogoju.

Pogreb preminulog gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića održat će se u srijedu u podne na Mirogoju, a otkriven je i program pogreba.

Vjerski obred će predvoditi svećenik mons. Zlatko Koren. Uz obitelj, prijatelje, suradnike, pogrebu će prisustvovati predsjednik Sabora Gordan Jandroković, predsjednik Vlade Andrej Plenković, potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved te ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman.

Pročitajte i ovo Zvonimir Šostar A što s mjerama? U tijeku posljednje pripreme za sprovod Milana Bandića: Šef Štampara otkrio kako će sve izgledati - ''Očekujemo puno ljudi''

Posljednji pozdrav gradonačelniku Bandiću uputit će njegov prijatelj i suradnik Ljubo Jurčić i Jelena Pavičić Vukičević, zamjenica koja obnaša dužnost gradonačelnika.

Bandića će ispratiti klapa Hrvatske ratne mornarice ''Sveti Juraj'' uz njegove tri najdraže pjesme ''Oči u oči'', ''Na omiškoj stini'' i ''Pod brajde''.

Misa zadušnica služit će se nakon pogreba u 15 sati u crkvi Majke Božje Lurdske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene