Obavijesti Video Pretražite Navigacija

T-Mobile darovao dva vozila hitne pomoći vrijedna milijun eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
T-Mobile predstavio je danas svoju najveću ovogodišnju donaciju, pet najsuvremenije opremljenih vozila hitne medicinske pomoći, ukupne vrijednosti milijun eura.

Tom prigodom T-Mobile predao je ključeve prvih dvaju vozila Ustanovi za hitnu medicinsku pomoć Zagreb, a u sljedeća dva mjeseca bit će donirana još tri vozila hitne pomoći u druge dijelove Hrvatske, priopćeno je iz te kompanije.

Pročitajte i ovo Ozlijeđena djevojka Oglasio se ZET FOTO Djevojka koju je vozač ZET-a vukao po cesti opisala traumatično iskustvo: "Čula je moje vrištanje i spustila se na parkiralište..." Brza brodica pomorske medicinske službe "impresivna brzina" Nova brodica pomorske medicinske službe u roku od sat vremena prevezla trudnicu s Raba u Rijeku

U ime zagrebačke hitne pomoći zahvalila se ravnateljica Vlasta Jasprica-Hrelec istaknuvši da se radi o najnaprednije opremljenim vozilima koja će pridonijeti efikasnijoj zdravstvenoj zaštiti na području Zagreba, jer svako vozilo može pružiti dodatne 24 intervencije dnevno.

Član Uprave i glavni direktor za tehniku T-Mobilea Božidar Poldrugač naglasio je kako donacija slijedi ideju da su mobilnost i efikasna komunikacija presudne u zaštiti i spašavanju ljudskih života.

T-Mobile je lani donirao milijun kuna za razvoj sporta osoba s
invaliditetom, kao i 130.000 kuna početkom ove godine u sklopu
humanitarne akcije "Janičin štap" za operaciju šestogodišnjeg Anđela Kraljevića, kako bi prije početka škole mogao prohodati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene