Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Apel iz Velike Gorice

"Ovo nitko ne zaslužuje": Facebookom se širi dirljiva fotografija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Društvenim mrežama ovih se dana proširila objava mlade Marije Šapine Gale o starici koja prosi u jednom trgovačkom centru.

Objava je dirnula mnoge, a pomoć je putem svog Facebooka obećao i velikogorički gradonačelnik Dražen Barišić.

Pročitajte i ovo Izraelsko bombardiranje pojasa Gaze Užas bez kraja U Gazi ubijeni humanitarni radnici: Dostavljali su hranu U prometnoj nesreći u Velikoj Gorici smrtno stradao motociklist - 3 teška nesreća FOTO Stravični prizori s mjesta pogibije motociklista: Automobil završio na krovu

Marija je napisala kako staricu susreće ispred trgovina u Zagrebu i Velikoj Gorici, a nakon što je pričala s njom, saznala je da živi od 600 kuna socijalne pomoći.

"Nema nikoga,kćer joj je umrla prošle godine, prima socijalnu pomoc cca 600kn, živi u Velikoj Mlaki i nema nikoga. Moje mišljenje je da nitko ne zaslužuje ovakvu starost i ovakve muke. Zato sam odlučila pokušati bar nekako pomoći u nadi da će se javiti dobri ljudi koji bi joj pomogli ako ne novčano, onda barem s hranom i potrepštinama", napisala je Marija u postu koji je podijeljen gotovo 2.000 puta.

Objava je došla i do gradonačelnika Velike Gorice Dražena Barišića koji je obećao pomoć.

"Marija hvala što ste podijelili ovu objavu i priču. Svakako ću učiniti sve što je moguće da pomognemo. Molim svakoga tko poznaje baku i ima podatke o njoj da mi javi", napisao je Barišić.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene