Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dužna 41.000 kuna

Nezaposlena majka ide godinu dana u zatvor. Nakon presude nije platila dug za alimentaciju za svoje troje malodobne djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog duga od 41.000 kuna majka četvero djece ide u zatvor na godinu dana.

30-godišnja žena iz okolice Varaždina pravomoćno je osuđena na uvjetnu zatvorsku kaznu u svibnju 2019. godine. Bivšem je suprugu u roku od 12 mjeseci morala podmiriti dug za uzdržavanje troje malodobne djece u ukupnom iznosu od 41.000 kuna, piše Danica.hr.

Pročitajte i ovo Iskorak u zaštiti životinja - 6 povijesni iskorak Zbog napuštanja životinje možete završiti u zatvoru: "Ljudi bi i vlastitu djecu ostavljali da nema kazne za to" Ilustracija nezaposlena je Sud više ne popušta: Majka troje djece ide na godinu dana u zatvor jer nije platila alimentaciju

No 30-godišnjakinja do danas nije uplatila niti kune, pa je sud opozvao uvjetnu presudu te je odlučio poslati u zatvor. Uskoro će se morati javiti sucu radi izvršenja kazne.

Do lipnja prošle godine radila je u poznatoj varaždinskoj tvrtki, a sada je nezaposlena. S novim partnerom ima jedno dijete. Žive u kući i pokrivaju se njegovom plaćom koja iznosi 7000 kuna. 

Na dva ročišta na kojem se odlučivalo o opozivu uvjetne zatvorske presude nije se pojavila. Sud je zaključio kako ona uopće nema namjeru podmiriti dug za uzdržavanje troje djece, piše Danica.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene