Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neopisiva agonija

Neutješni otac nestale Marijane danas je dobio poziv iz policije: "Sljedeći tjedan dolazim u Zagreb"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U četvrtak policija se javila obitelji nastale Marijane Seifert da pronađeno tijelo ženske osobe u koritu Save nije njihova kći.

Nakon što je policija u ponedjeljak u koritu Save pronašla tijelo ženske osobe, pojavile su se sumnje da bi moglo biti riječ o nestaloj Marijani Seifert.

No, kako je za DNEVNIK.hr rekao Marijanin otac Ivo Kovačević u četvrtak oko 15 sati policija mu je javila da nije riječ o njegovoj kćeri.

Utučeni otac koji već mjesecima s obitelji proživljava golemu agoniju kaže da ni sam ne zna osjeća li olakšanje ili se bol i tuga njihove obitelj produljuje pogotovo u ove dane kako se približava blagdan Svih Svetih. 

"I dok ću ovih dana ići zapaliti svijeću i položiti cvijeće mojim bližnjima za koje znam gdje su, i dalje ne znam što se dogodilo i gdje je moja Marijana. Niti znam gdje je, niti joj imam gdje zapaliti svijeću? U srijedu ili četvrtak dolazim u Zagreb pred policijsku postaju, jer želim napokon dobiti odgovore oko moje Marijane", rekao je otac.  

Pročitajte i ovo Novi detalji nestanka Marijane Seifert - 3 Iza njega još jedna besana noć Neutješni otac nakon pronalaska tijela u Savi: "Zvali su me iz policije. Idu Svi sveti. Što ću s mojom Marijanom? Gdje joj odnijeti cvijeće?"

Pročitajte i ovo Provjereno: Nestanak Marijane Seifert - 7 DONOSI PROVJERENO Otkrivene brojne kontradiktornosti u slučaju nestale Marijane, svjedok je čuo krik i pljus: ''Tko kriči kad se baca sam?''

Marijana Seifert nestala je u noći 26. travnja kada je otišla iz doma na Savici u kojem je živjela s obitelji, a nestanak je policiji prijavio njezin suprug. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene