Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OBJAVA NA FACEBOOKU

Richter se ponovo obrušio na aktualnu zagrebačku vlast, naveo njihove zahtjeve: "Tražili su da ne sudjelujem u Hodu za život, najviše ih je mučilo..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesuđeni ravnatelj bolnice Srebrnjak Darko Richter ponovo je na Facebooku komentirao stranku Možemo i postupak izbora ravnatelja bolnice.

Nesuđeni ravnatelj bolnice Srebrnjak Darko Richter na Facebooku je komentirao aktualnu zagrebačku vlast. Kaže da su od njega tražili da ne sudjeluje u Hodu za život i da medijske nastupe koordinira s glasnogovornikom iz Gradske uprave.

Podsjetimo, Darko Richter se povukao iz izbora za mjesto ravnatelja Dječje bolnice Srebrnjak nakon niza polemika zbog njegovih stavova o umjetnoj oplodnji i odgovora korisnicima na Zdravstvenom forumu.

U javnost je dospjela i snimka s jednog skupa Hrvatske pravoslavne crkve na kojem je on govorio o detaljima iz svoje obitelji. Tako je naveo da se u njegovoj obitelji prenosila izreka njegove prabake: "Ne vjeruj Srbinu".

Richter je pak u petak napisao da se Možemo služi komunističkim metodama koje obuhvaćaju odricanje od vjere, obitelji i moralnih načela.

Njegovu najnoviju objavu o stranci Možemo! na Facebooku prenosimo u cijelosti: 

"Što su od mene tražili dok su me vagali za mjesto ravnatelja Srebrnjaka. Da ne istupam javno, nego da nastupe koordiniram s glasnogovornikom iz Gradske uprave, nekim Jagićem. Da ne sudjelujem na Hodu za život. To mi je ponovljeno nekoliko puta. Najviše ih je mučila medijska hajka, zbog koje su tražili da se ne branim, da pustim da se slegne.

Ponavljali su kao se dijametralno svjetnazorski razlikujemo, kao da se razlikuju samo oni od mene, ali ne i ja od njih. Udaljenost je ista. NAJVAŽNIJI IM JE BIO IDEOLOŠKI OKVIR. Sve im se na tome ruši. Netko ih je krivo podučavao (mislim, Lenjin: cijela politika je kadrovska politika, i ništa više; tako je nekako govorio).

Cijeli Srebrnjak je rupa bez dna, a kada dođe politički komesar, ili neki katolik za kojeg će nam javiti s portala index-hr da je to pravi katolik kakvog treba tražiti, ta će ih rupa doći glave - financijski. Prokušani kadrovi na Srebrnjaku će se pokušati ponovno ponuditi da saniraju rupu koju su sami otvorili. Ma bit će to zanimljivo", napisao je Richter". 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene