Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kao pored turskog groblja

VIDEO Neću se više igrati s tobom: Pogledajte kako su Milanović i Banožić ignorirali jedan drugog, potez je za anale

U vojarni "Pukovnik Marko Živković" održana je svečanost preuzimanja helikoptera UH-60M Black Hawk. Predsjednik Zoran Milanović i ministar obrane Mario Banožić bili su na tom događaju.

Hrvatska je preuzela helikoptere UH-60M Black Hawk, donaciju SAD-a. I Zoran Milanović i ministar obrane Mario Banožić bili su u vojarni.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković O Turudiću i Milanoviću Jandroković o Turudiću i Milanoviću: "To je vrlo opasno. S takvim stvarima se ne igramo" Premijer Andrej Plenković Bez puno komentara Plenković o porukama s mobitela Josipe Rimac: "Nemam pojma tko je AP. To je potpuno nebitno"

Tako blizu, a tako daleko. Tako se može opisati ''susret'' dvojice koji posljednjih tjedana, pa i mjeseci ne izmjenjuju ništa osim žestokih optužbi.

Na početku svečanosti Milanović i Banožić prošli su jedan pored drugog, no nisu se ni pozdravili. Ni pogledali. Ma ništa. Pogledajte kako je izgledao taj prolazak kao pored turskog groblja, taj pogled ''neću se više igrati s tobom'' ili ''moj tata je jači od tvog tate''.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene