Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginula trojica mladića

Detalji tragedije kakvu Smokvica ne pamti: Auto je bio prepolovljen, proglasit će se sedam dana žalosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezapamćena tragedija na Korčuli. Izgubljena su tri mlada života u teškoj prometnoj nesreći. Proglasit će se sedam dana žalosti.

Korčulu je potresla vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj su noćas poginula trojica mladića. Najmlađi je imao 19 godina, a druga dvojica 22 i 24. 

''Ovakvu tragediju Smokvica ne pamti. Proglasit ćemo sedam dana žalosti'', rekao je načelnik Općine Kuzma Tomašić za DNEVNIK.hr. Službena stranica općine na Facebooku promijenila je profilnu sliku u svijeću koja gori. Ispod se redaju izrazi sućuti. 

Kako doznajemo, dvojica poginulih mladića bili su jedinci. Tragedija je navodno potresla i vatrogasce koji su bili na mjestu događaja jer su dva mladića i sami bili vatrogasci u DVD Smokvica.

"Oduzelo im je to 10 godina života", prepričao nam je jedan mještanin. Jedan od poginulih bio je nogometaš. ''Da su se zabili u zid bolnice ne bi ih uspjeli spasiti. Toliko je bilo strašno'', kazao nam je mještanin.

''Svi smo duboko potreseni ovim događajem'', kratko nam je rekla gradonačelnica Korčule Nika Silić Maroević.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nevjerojatna sreća FOTO Smrskao automobil i prošao gotovo neozlijeđen! "Slobodno može slaviti novi rođendan"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna izgubio kontrolu i udario u stup Objavljeni detalji nesreće u kojoj je smrtno stradao 22-godišnjak: Vozač bio pod utjecajem alkohola

U nevjerici su i vatrogasci DVD-a Blato. "Otok je mali pa svatko svakoga zna, tako smo i mi poznavali te dečke...i mi smo malo pod šokom", rekli su za DNEVNIK.hr.

"Policija je na mjestu događaja obavila očevid kojim je utvrđeno da nitko od nastradalih tijekom vožnje nije koristio sigurnosni pojas. Tijela stradalih mladića su prevezena na Odjel patologije dubrovačke bolnice", priopćili su iz policije.

''Tužno i žalosno, izgubljena su tri mlada života'', kazali su iz DVD Vela Luka za DNEVNIK.hr. Zaključili su da je prizor bio stravičan te da je auto bio prepolovljen.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene