Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na plesu

VIDEO Kakav manevar ministra! Nakon pitanja novinarke Nove TV Banožić se odjednom sjetio zašto hitno mora otići

Ministar obrane Mario Banožić sudjelovao je na svečanoj dodjeli letačkih znakova 25. naraštaju pilota Hrvatskog ratnog zrakoplovstva na Plesu, gdje je nakon svečanosti novinarima odgovarao na pitanja o aktualnim temama. Reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Pezo Moskaljov pitala ga je o Brodosplitu.

Na pitanje boji li se da će opremanje Brodosplita preuzeti netko drugi, rekao je da imaju intenzivne sastanke s Brodosplitom te da ih uvjeravaju da će sve biti u redu.

Pročitajte i ovo Ivan Anušić na potpisivanju ugovora oko Black Hawka - 8 OBALNI OPHODNI BRODOVI Ugovori su potpisani prije deset godina, do sada smo dobili jedan brod. Anušić sada najavljuje nove rokove izgradnje Brodosplit Reakcija na kritike Brodosplit odgovorio Banožiću: "MORH još nije do kraja platio ni brod iz 2018., Banožić je pogrešno informiran"

"Situacija nije dobra iz onoga što sam čuo, ali mi smo u intenzivnim sastancima s Brodosplitom i projektnim timom. Uvjeravaju nas da sve što se tiče ophodnih brodova i ugovornih obveza koje imaju s Ministarstvom obrane po pitanju završetka ovog projekta, da će to biti sve u redu. Imamo određenu dinamiku završavanja poslova, tako se obavljaju i plaćanja. U tijeku smo potpisivanja 5. aneksa ugovora u kojem bismo još definirali neke stvari", rekao je ministar, no za više odgovora nije imao vremena.

Pezo Moskaljov pitala ga je zašto se boji odgovoriti na pitanja, na što je odgovorio da kasni pokazujući na sat i napustio je konferenciju za novinare.

Izvrijeđali reportera Nove TV

Vlasnik Brodosplita Tomislav Debeljak jučer je bio gost Dnevnika Nove TV. Razgovarao je s reporterom Mariom Juričem te ga je nakon razgovora izvrijeđao. Nazvao ga je smećem, a uvrede je nastavio i član Uprave Brodosplita Tomislav Čorak. No nisu stali na tome, Debeljak je Juriču slao poruke nakon ponoći, a više o toj temi čitajte OVDJE.

8 tvrtki kćeri klizi u stečaj

U splitskom škveru, koji ima 47 tvrtki kćeri, za njih osam prijeti stečaj, a više od pola ih je u blokadi. Debeljak je u razgovoru s Juričem kazao kako nije istina da tvrtke klize u stečaj te ustvrdio da će dugove platiti do kraja ovog mjeseca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene