Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Već je bio tu

Misteriozni tanker pred Rijekom: Odakle je došao, kamo ide i što prevozi? Ni JANAF nije znao da stiže

Aktualno Galerija +0 Lina Dollar Galerija 1/1 >>
U moru kod Rijeke usidren je golemi tanker koji plovi pod panamskom zastavom. Tamo se nalazi već nekoliko dana, nagađa se da je pun nafte iz Irana.

Misterijem tankera pred Rijekom pozabavila se reporterka Nove TV Lina Dollar koja je izvijestila da mjerodavni zasada ne otkrivaju detalje o brodu usidrenom u Kvarnerskom zaljevu između Rijeke i Krka. Zna se jedino da plovi pod panamskom zastavom.

Pročitajte i ovo Prevrnuti tanker kod obale Japana VIDEO Prevrnuo se tanker, u pomoć poslani zrakoplovi i brodovi: Dio mornara nestao Ilustracija Slijedi obdukcija Muškarac pao iz čamca i poginuo, policija istražuje uzrok smrti

Ne zna se ni što prevozi, ni zašto je danima na vezu, ni koje je njegovo krajnje odredište.

"Pitali smo i Ministarstvo i Luku Rijeka, a oni nam dosada nisu dostavili nikakve informacije. Jedino se JANAF oglasio. Rekli su da nemaju informacije koje smo mi tražili te da nisu imali najavu dolaska ovog broda", rekla je Dollar.

Lina Dollar Lina Dollar Foto: DNEVNIK.hr

"Zanimljivo je da je ovo njegovo drugo sidrenje u Hrvatskoj. Prvi put je bio na vezu 4. svibnja. Tada je nakratko isplovio, a onda se prije četiri dana vratio", izvijestila je Dollar, dodavši da će se okolnosti vjerojatno rasvijetliti u idućim danima. 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene