Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stara potraživanja

Šibenska bolnica u blokadi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glasnogovornik Ministarstva zdravlja Josip Jagić potvrdio je u srijedu da je šibenska bolnica u blokadi zbog starih potraživanja koje prema toj bolnici ima županijski Zavod za javno zdravstvo, te istaknuo da Ministarstvo, skupa s bolnicom, radi na tome da se u što kraćem roku problemi riješe.

Tijekom posjeta ministra zdravlja Siniše Varge osječkom Kliničkom bolničkom centru (KBC) Jagić je na novinarske upite o tom slučaju kazao kako je riječ o dugu od 3,5 milijuna kuna, zbog kojeg je šibenska bolnica trenutno u blokadi, ali je, kaže, uspješno prošla program sanacije pa je najveći dio poslovanja saniran.

Pročitajte i ovo Noćni klub - 2 Ključ u bravu Vlasnik karlovačkog kluba nakon opasnog incidenta za DNEVNIK.hr: "Definitivno zatvaram, ništa nije vrijedno ovoga" Ilustracija Oglasio se vlasnik UZNEMIRUJUĆI VIDEO Konobarica palila šank, vatra zahvatila goste: "Cura je trčala okolo i derala se, prijatelj je imao zapaljena leđa"

Računi 318.592 hrvatskih građana su u blokadi!

Bolnica je trenutno zbog sanacije pod upravljanjem Ministarstva, ali osnivač je Županija šibensko-kninska, pa ispada da je Županija najednom odlučila blokirati bolnicu koju je osnovala. Zašto su se na to odlučili, to zaista ne mogu komentirati, rekao je Jagić. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene