Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kurikularna reforma

Ministarstvo izmijenilo natječaj za Ekspertnu radnu skupinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Objavljene su izmjene natječaja za članove Ekspertne radne skupine za provedbu kurikularne reforme.

Ministarstvo obrazovanja objavilo je izmjene natječaja za članove Ekspertne radne skupine za provednu kurikularne reforme.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novi udžbenici, tableti... Ministrica Divjak otkrila u koje će se razrede uvoditi novi kurikuli, odabrano 580 novih udžbenika za osnovne i srednje škole Slika nije dostupna Upisano 500 prvašića manje Počela je škola! Evo koje sve promjene za učenike i roditelje donosi reforma

"Želimo obavijestiti kandidate koji su pristupnici Javnoga natječaja za prijavu kandidata za pet članova Ekspertne radne skupine za provođenje kurikularne reforme kako je Javni natječaj, objavljen 22. svibnja 2017. godine, izmijenjen na način da se rok obavijesti kandidata o odabranim članovima produljuje za dodatnih 30 dana.

Naime, kako se sjednica Posebnoga stručnog povjerenstva za provedbu Strategije obrazovanja, znanosti i tehnologije nije održala u razdoblju od 22. svibnja do 4. srpnja 2017. godine, Povjerenstvo neće biti u mogućnosti u zadanome roku koji je predviđen Javnim natječajem obaviti odabir kandidata.

Stoga je Posebno stručno povjerenstvo svojim zaključkom, na sjednici održanoj 4. srpnja 2017. godine, odlučilo da se rok za odabir kandidata produlji za dodatnih 30 dana", navodi se u priopćenju Ministarstva.

 

4420592-Izmjena Javnoga Natjecaja Ekspertne Radne Skupine 6055835-003 by

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene