Obavijesti Video Pretražite Navigacija
slomio lakat

Polomljeni ministar Aladrović tražio savjete kako se obući s gipsom, otkrio nam je najmaštovitije: "Rukav na ciferšlus"

Igrajući revijalnu utakmicu na zatvaranju Sportskih igara mladih ministar Aladrović slomio je lakat! Vijest je objavio na Facebooku i od prijatelja zatražio savjete kako preko gipsa odjenuti košulju i sako. Stigli su mu zanimljivi modni savjeti, a Karla Trstenjak je provjerila je li ih ministar poslušao.

S revijalne utakmice trajna uspomena ministru rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josipu Aladroviću - slomljeni lakat.

"Uslijed pada došlo je do boli. Prvo u laktu, a nakon liječničkog pregleda shvatili smo da se radi o puknuću lakta", objasnio je ministar.

Završio je - u gipsu. Svoju priču podijelio je s prijateljima na Facebooku. U šali je napisao kako prima prijedloge - kako odjenuti odijelo i košulju s gipsom na ruci. U komentarima - brojni kreativni savjeti.

"Kod oblačenja ide prvo bolesna ruka", "kod skidanja zdrava pa bolesna", "ništa to nije strašno", "sretno idućih 5-6 tjedana", "rukav na ciferšlus", "obuci pelerinu kao Harry Potter", "brz oporavak želim", "iako je zahladilo preporučujem košulje kratkih rukava i gornji dio odjela samo ogrnuti", samo su neki od komentara.

"Bilo je vrlo zanimljivih komentara i drago mi je da su se neki stvarno potrudili objasniti mi kako će mi biti lakše i odijevati se,  ali i određene druge životne funkcije izvršavati", rekao je ministar.

Odijevanje, pranje zuba, ili pak stavljanje zaštitne maske, postali su pravi izazov!

"Znači nevjerojatno je oko kravate... zapravo imaš mot sa svoje dvije ruke. Ne možeš to prepričati nekome", objašnjava.

Unatoč ozljedi, ministra smo danas zatekli na radnom mjestu.

"Posao jednostavno ne može trpiti naše nestašluke, nestašluk kojem sam se sam izložio, radimo manje više istim tempom, pokušavamo što više toga raditi", izjavio je.

Pročitajte i ovo Krešimir Škarica, odvjetnik Slučaj osječkog KBC-a Može li bolnica od liječnika koji nije cijepljen tražiti odštetu zbog širenja zaraze? Evo što kaže poznati odvjetnik

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, predsjednik HDZ-a NAKON SJEDNICE PREDSJEDNIŠTVA Plenković o pozdravu 'ZDS', nagađao i što znači Škorin rukoljub: "Ne znam koji su mu planovi. Je li to bio signal želje da se vrati u HDZ, nismo uspjeli dekriptirati"

Aladrović, inače veliki ljubitelj sporta, sad će se morati držati podalje od sportskih terena...

"U ovom trenutku ću neko vrijeme morati prestati sa svim sportskim aktivnostima, ali jedva čekam da se vratim. Neki prijatelji su me nagovarali da se maknem i od nogometa i od sporta, ali nema šanse", otkrio je.

Nemaju šanse, kad se o uredu radi, ni dres ni pelerina Harryija Pottera ni rukav na zatvarač - ministar je na posao ipak došao u odijelu! Preko gipsa uspio je odjenuti košulju, a sako će zaogrnuti - baš kako su mu i savjetovali.

 

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene