Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za Dnevnik Nove TV

VIDEO Dugo se nisu vidjeli pa se sreli u Brezovici. Milanović nam je otkrio o čemu je pričao s premijerom: "O muhama. Pištoljem smo ih gađali"

Nakon dužeg vremena, na istom mjestu bila su i dvojica predsjednika - Vlade i države. Andrej Plenković i Zoran Milanović hladno su se pozdravili.

Razmijenili su nekoliko riječi, a nakon rukovanja premijer je obrisao ruke vlažnom maramicom. Službenih izjava premijera i predsjednika na svečanosti u povodu Dana antifašističke borbe nije bilo.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Facebook objava Milanović: "Kao svaki ugroženi diktator, Plenković medije proglašava neprijateljima" Zoran Milanović Pozvao na glasanje Milanović: ''Tko god je dignuo ruku za Turudića, neprijatelj je Hrvatske''

No, Zoran Milanović novinarki Dnevnika Nove TV Ivani Brkić Tomljenović pri odlasku iz Brezovice rekao je o čemu su razgovarali.

"Predsjedniče, o čemu ste razgovarali s premijerom", pitala je Brkić Tomljenović.

"O muhama. Puno muha je bilo, da. Pištoljem smo ih gađali", odgovorio je predsjednik.

Sjedajući na označena mjesta među uzvanicima, predsjednik Milanović i premijer Plenković bili su jedan uz drugoga. Plenković je već sjedio na svojem mjestu kada je došao Milanović i pružio mu ruku te upitao: "Jesi li glasao za mene?".

"E moj Zoki, ruka bi mi usahla", odgovorio je Plenković.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene