Silina prijašnja obitelj nije se dobro brinula o njoj te je udomljena preko udruge Indigo.


Naša voditeljica Mia Kovačić iznenadila je naše farmere i dovela im psa tornjaka Silu.

Vezani članci Marija Miholjek Voditeljska lica Nove TV otkrila što im znači stati pred kamere: "Puno je tu emocija" Mia Kovačić Farma se preselila u Dalmaciju, a evo zašto je Mia Kovačić to jedva dočekala i tko joj je voditeljska potpora

Objašnjava kako su se njezini prijašnji gazde odrekli zato što nije bila agresivna. Mia govori kako je Sila velika maza te se nada da će pronaći svoj dom među farmerima. Zahtjevna je jer jede dva puta dnevno.

Anamarija u suzama otišla u kućicu za sluge, Hrvoje negoduje

Silina prijašnja obitelj nije se dobro brinula o njoj te je udomljena preko udruge Indigo. Sili je trenutno potrebna ljubav kako bi vratila vjeru u ljude. Mia naglašava da osim ljubavi, treba puno maženja i razumijevanja.

Prirode na dohvat ruke – zdravi čaj kakav svi mogu lako pripremiti

Mia je zatražila od Gazde da imenuje osobu koja će se najviše brinuti o Sili. Kristina, Sara i Marija su se javile kako bi brinule o Sili te je naposljetku Gazda odabrao Mariju jer on volontira u azilu. Gazda je također predložio da Kristina bude Marijin prvi pomoćnik budući da njoj ipak fali njezin pas te inače voli pse i brigu oko njih.

Kako je sam odabir odgovorne osobe za Silu prošao i čije smo suze uspjeli uhvatiti, pogledajte u samom videu.

Sve novosti s Farme pratite na službenoj stranici Farme.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook