Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veliki intervju za Dnevnik Nove TV

Ministar Banožić o aferama u oružanim snagama, istragama koje se vode, ali i obaveznom cijepljenju u vojsci: "Loše je isprezentirano da je netko to naredio"

Aktualno Galerija Mario Banožić, ministar obrane Mario Banožić, ministar obrane Foto: DNEVNIK.hr Ministar obrane Mario Banožić i Ivana Pezo Moskaljov - 1 Ministar obrane Mario Banožić i Ivana Pezo Moskaljov - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Ministar obrane Mario Banožić i Ivana Pezo Moskaljov - 2 Galerija 1/3 >>
U velikom intervjuu za Dnevnik Nove TV ministar obrane Mario Banožić progovorio je o stanju u oružanim snagama.

Komentirao je posljednje afere koje potresaju vojsku, ali i istrage koje vode USKOK i vojna policija, a ne tiču se samo pronalaska droge.

Pročitajte i ovo Bivši ministar obrane Mario Banožić Vještačenje Nakon Milanovićeve opaske oglasio se DORH: Istraga protiv Banožića i dalje je u tijeku Mario Banožić Nastavlja se obračun Prepucavanju nema kraja: MORH odgovorio Milanoviću - "Imenovanje ravnatelja VSOA-e ne može biti uvjetovano drugim imenovanjima u HV-u"

Banožić je otkrio kada i koliko vojnih pilota šaljemo u Francusku na obuku na novim avionima, ali i što misli o obaveznom cijepljenju u vojsci, s obzirom da i Amerikanci razmišljaju o tome.

"Svi vojnici koji odlaze na mirovne misije, operacije, zadaće, vježbe, i snose odgovornost - bi trebali biti cijepljeni - to je ono što Amerikanci traže, a Hrvatska ima.

Ono što je loše isprezentirano jest da je netko naredio cijepljenje - ne! Mi smo izdali zapovijed da se organizira cijepljenje. Ja vas kao vojnikinju pozivam da se cijepite, a vi se izrazite želite li ili ne. Dana vam je mogućnost, ali isto tako ako kažemo 'moramo ići u mirovnu operaciju', znam da na vas ne mogu računati, jer ste mi ugroza", rekao je ministar Banožić.

Cijeli intervju Ivane Pezo Moskaljov s ministrom obrane pogledajte u 19:15 u Dnevniku.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene