Kako se Lidija Bačić snašla u ulozi princeze Kitane koja je već svojom prvom pojavom u popularnoj igrici plijenila pažnju i mnogima ubrzavala puls, pratite u prijenosu uživo.

Galerija


U Linksu, prodavaonici s velikim izborom informatičke opreme, prijenosnih računala, sportske opreme, televizora, audiouređaja i videouređaja, u tijeku je gamerski dvoboj u kojem sudjeluje najhrabriji i naspretniji posjetitelj. Glavni protivnik ambasadorica Linksa – Lidija Bačić. 

Vezani članci PR Za kupce topli napitci i Hitna u pripravnosti dok čekaju do 70 posto popusta Lidija Bačić (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Lile studentima priuštila noć za pamćenje: Je li više seksi bila sprijeda ili straga?

Na zagrebačkoj Trešnjevci prodavaonicu Links od jutra je posjetio golem broj ljudi. Redovi su se ispred poslovnice stvorili još prije otvaranja. Takve prizore ne vidimo više samo u američkim filmovima već i u Hrvatskoj. Posebno velika gužva stvara se u prodavaonicama informatičke opreme koja u ostatku godine ima gotovo dvostruko veće cijene.

Osim primamljivih popusta na laptope, razne komponente, računalnu periferiju, igraće dodatke, sportske satove i dronove, u Links su posjetitelji stigli i zbog središnjeg događaja – gamerskog dvoboja.

Počeo je u 17 sati, a igra se dobro poznata igirca Mortal Kombat. Glavni su protivnici Marko Lončar, jedan od najboljih fitness trenera u Zagrebu, Igor Belan, osnivač HCL-a, najvećeg gaming portala u regiji, i Lidija Bačić, pjevačica koja je samo za ovu prigodu ušla u kostim Kitane.

Kako se Lidija snašla u ulozi princeze koja je već svojom prvom pojavom u popularnoj igrici plijenila pažnju i mnogima ubrzavala puls, pratite u prijenosu uživo.

Možda je važnije pitanje kako su se snašli oni koji su se odvažili zaigrati gamerski dvoboj protiv zanimljive protivnice?