Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Arbitraža sa Slovenijom

Beljak dao savjet Plenkoviću da uzme Jadranku Kosor: "Ona je problem s Pahorom riješila na jednoj kavi"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Mariji Bistrici tradicionalno hodočašće članova Hrvatske seljačke stranke. Prije samog vjerskog obreda, predsjednik HSS-a Krešo Beljak, poručio je kako lošu diplomaciju smatra krivom za odnose sa susjednom Slovenijom.

Hrvati i Slovenci su prijatelji i susjedi, rekao je Krešo Beljak i dodao da se problem može riješiti razgovorom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Cerar smiruje, a Erjavec prijeti Slovenski ministar vanjskih poslova: "Hrvatska kao članica EU-a i NATO-a mora biti prisiljena da poštuje međunarodnu presudu" Slika nije dostupna Pripremaju se Slovenska vlada traži pravne stručnjake za tužbu protiv Hrvatske

U Hrvatskoj, kaže Beljak, postoje političari koji znaju razgovarati pa je predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću udijelio besplatan savjet.

"Moj savjet gospodinu Plenkoviću je da uzme gospođu Jadranku Kosor, koja ga je i učlanila u HDZ, za osobnu savjetnicu i da se ugleda na nju. Jer ona je problem s Borutom Pahorom riješila na jednoj kavi za pola sata. Tako to rade prijatelji, a ako se glumi sila i ako se glumi diplomacija, ako se glumi veličina i s jedne i s druge strane, onda se problem nikada riješiti neće", poručio je Beljak. 

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene