Obavijesti Video Pretražite Navigacija
hitna intervencija

Vatrogasci razbili prozor na automobilu i spasili bebu, prodavačica objasnila što se dogodilo: "Zakopčala je malenog i zatvorila vrata..."

Vatrogasci su nedaleko od središta Koprivnice iz zaključanog automobila spasili dijete. Zatim se javila gospođa koja radi u dućanu i objasnila da nitko nije namjerno ostavio bebu u automobilu.

Vatrogasci iz Koprivnice su nakon dojave da se dijete nalazi zaključano u automobilu odmah izašli na teren. Razbili su staklo i spasili bebu koja, kako doznaje Podravski list, nema ni godinu dana.

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Ivan Turudić propucani automobil Turudiću vraćeno vozilo, očevid je gotov: "To je službeni kalibar jugomilicije"

Navodno je jedan od roditelja otišao nakratko u dućan, a auto se sam zaključao, dok su ključevi ostali unutra. Vatrogasci su na Facebook stranici objavili da je sve prošlo u redu.

''Sve je, na sreću, dobro prošlo'', napisali su.

Što se uistinu dogodilo?

Žena koja radi u dućanu gdje se situacija odvila napisala je komentar na Facebooku koji prikazuje da dijete ipak nije ostavljeno u automobilu dok je majka otišla u dućan.

''Ja radim u tom dućanu. Žena je došla s bebom u naručju. Znači, dijete nije ni na trenutak ostavljeno. Zamolila je mene za zavjese s obzirom da je imala dijete na rukama, ja sam joj odnijela zavjese do automobila. Za to vrijeme, kada sam ja stavljala zavjese u prtljažnik, ona je vraćala dijete u sjedalicu, zakopčala malenog i, naravno, kako bi i svi - zatvorila vrata. Za pet sekundi, recimo, došla je do mene, objasnila što se dogodilo i s mojeg mobitela odmah nazvala policiju i vatrogasce koji su došli, razbili staklo i sve se sretno završilo'', objasnila je.

Iz policije su nam potvrdili priču prodavačice u trgovini i rekli da u ovom slučaju ne postoji kaznena odgovornost.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene