Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAPOKON SE ZNA

Javio se dobitnik s Raba težak šest milijuna kuna, jako ga muči jedna stvar:" Možemo li listić..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnik listića s Raba koji je osvojio više od šest milijuna kuna na Eurojackpotu javio se Hrvatskoj Lutriji te otkrio slatke muke s kojima se suočava.

Sretnik koji je u Hrvatskoj na otoku Rabu pogodio kombinaciju od šest brojeva i osvojio više od šest milijuna kuna na Eurojackpotu napokon se javio Hrvatskoj Lutriji.

Pročitajte i ovo Lažna novčanica od 50 eura - 3 Traže ga Cigarete platio novcem s filmskog seta: Policija izdala važno upozorenje Prosječna zagrebačka plaća iznosi 1355 eura Stigli podaci Imate li je i vi? Objavljeno koliko iznosi prosječna zagrebačka plaća

"Dobitnik se javio, potvrdio kako zna da svoj milijunski dobitak može podići tek kroz nekoliko dana i svojim pitanjem otkrio što trenutno najviše brine tu sretnu obitelj - 'Možemo li listić još danas donijeti vama u Zagreb da ga vi pričuvate do isplate? Ne znamo gdje ga čuvati, ne daj Bože požara ili slično', rekao je vlasnik trenutno najvrjednijeg papirića, koji moli za anonimnost i razumijevanje."

Istu vrstu dobitka, ali u iznosu od 3.489.104,89 kuna, osvojio je i zagrebački igrač, a prošlog je tjedna dobitak petice u iznosu od 2.558.398,10 kn, također osvojene na Eurojackpotu, podigao i mladi dobitnik iz Rijeke.
Dvije dobitnice ovih su dana podigle svoje dobitke na Drugoj šansi – okretanjem kola gospođa Marica je osvojila 1.000.000 kuna, a gospođa Erika 100.000 kuna.

Umirovljenica sretne ruke

"Moram priznati da nisam znala što je Druga šansa, već mi je prodavačica na prodajnom mjestu gdje sam provjeravala listić rekla da imam dobitak. Nisam puno razmišljala o tome hoću li prihvatiti dobitak od 1000 kn ili okretati kolo i osvojiti više", rekla je zagrebačka umirovljenica Erika Dijanić, koja kaže da inače i nije sretne ruke.

Srpanj tako ostaje upisan kao rekordni mjesec u kojem je osvojen najveći broj milijunskih dobitaka. Hrvatski su igrači imali sreće u brojnim igrama – nakon što je na internetu 4. srpnja osvojen Bingo plus 6 od 1.000.000 kuna, 8. srpnja je osvojen dobitak 5+1 na Eurojackpotu u iznosu od 3.489.104,89 kuna u Zagrebu.

Samo četiri dana kasnije, točnije 12. srpnja, u Rijeci je na Eurojackpotu osvojena petica od 2.558.398,10 kuna, dok je 14. srpnja u Zagrebu osvojen Jackpot u igri Joker od 500.000 kuna. 20. srpnja osvojen je Jackpot u igri Druga šansa od 1.000.000 kuna, a 25. srpnja u Matuljima Bingo 39 od 159.773,09 kuna.

Dva dana kasnije Druga šansa donijela je 100.000 kuna u Zagreb.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene