Obavijesti Video Pretražite Navigacija
obračun u prometu

Mladić s viralne snimke iz Rijeke ispričao svoju stranu priče: "Mogao sam i ja nju metalnom šipkom, ali ne živimo u kamenom dobu pa da se ponašam kao ona"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Društvenim mrežama kruži snimka koju je na Twitteru podijelio pjevač Dražen Turina Šajeta uz poruku: "Bravo, curo! Čke, čke, najbolje su riječke." Na snimci se vidi kako na semaforu u Rijeci iz auta izlazi muškarac i odlazi do auta ispred i viče na vozačicu koja je zatim izašla s teleskopskom palicom u ruci. Muškarac je pobjegao i vikao za njom da baci palicu.

Muškarac sa snimke nam se javio sa svojom stranom priče. Kaže da je vozačica ugrožavala sigurnost u prometu i počinila više prekršaja, a njegova prijateljica koja je vozila je nova vozačica i takvo neodgovorno ponašanje ju je vrlo uplašilo. Ispričao se na grubim riječima i dodao kako je samo želio upozoriti na njezino ponašanje u prometu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nema zezancije Prometni obračun u Rijeci postao hit na društvenim mrežama: ''Čke, čke, najbolje su riječke''

"Gospođa u autu ispred je vozila od željezničkog kolodvora iza nas, bez ikakvog razloga prvo je počela voziti jako blizu nas te se više puta skoro zabila u auto kojeg je vozila prijateljica koja ima vozačku tek 6 mjeseci. Moja prijateljica se jako uplašila jer nema dovoljno vozačkog iskustva.

Nastavili smo vožnju prema gradu, a gospođa se krenula ubacivati na Gatu Karoline Riječke prelazeći više traka bez davanja pokazivača smjera te je oduzela prednost pješacima koji su prelazili cestu. Na to smo nastavili vožnju i opet se gospođa nađe ispred nas i krene naglo kočiti ne bi li se zakucali u nju.

Na to sam ja spustio prozor i počeo nervozno vikati. Kada smo stali na onom semaforu dalje se sve vidi na videu. Također gospođa je lako moguće bila pod utjecajem alkohola jer sam osjetio alkohol iz njenog vozila koji je također bio u neredu kao i gospođa. Na moje pitanje njoj je li normalna i želi li izazavati prometnu nesreću te komentar da je skoro ubila petero ljudi ona je izašla s teleskopom van.

Mogao sam također uzeti metalnu šipku i presavinut joj glavu, ali ne živimo u kamenom dobu pa da se ponašam kao neki ili u ovom slučaju kao ova gospođa. Svi mediji trenutno nju veličaju kao junaka a mene kao pi***, zato i dnevno na prometnicima stradaju pješaci, motoristi i ostali upravo radi ovakve nekulturne vozačice... Ispričavam se na svojim grubim riječima, samo sam je htio upozoriti da to ne radi, a ona je nasrnula... Veličajte ju i dalje pa kada nekome zgazi dijete veličajte ju i onda", poručuje mladić sa snimke.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene