Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas na skijalištu

"Oni su htjeli ubiti tog čovjeka!" Ispovijest muškarca koji je branio HGSS-ovce od razjarenih MMA boraca

Skijalište Platak
Skijalište Platak Foto: Damir Skomrlj/Cropix
Razgovarali smo s jednim od napadnutih ljudi koji su pokušali zaustaviti napad na članove HGSS-a. Tučnjava je na popularnom riječkom skijalištu trajala dvadeset minuta.

"Oni su htjeli ubiti tog čovjeka", rekao nam je muškarac koji je u nedjelju, sa svojom partnericom, spasio članove HGSS-a koje su brutalno pretukla tri MMA borca na riječkom skijalištu Platak.

Naš sugovornik, koji želi ostati anoniman, i sam je u borilačkim sportovima dva desetljeća. Ljutiti MMA borci su ga cipelarili. "Tučnjava je trajala punih dvadeset minuta. U jednom trenu sam se borio s trojicom. Maknuo sam od HGSS-ovca onog koji ga je nokautirao", prepričava nam. Braneći gorske spašavatelje, završio je sa slomljenom rukom.

Napali su i njegovu partnericu, ženu u u kasnim četrdesetim godinama, i čak je četiri puta udarili. Njoj su nakon drugog liječničkog pregleda utvrdili unutarnje krvarenje u plućima. 

Pročitajte i ovo HGSS na Platku "Znate li vi tko smo mi?" Strašno svjedočanstvo napada na skijalištu: MMA borci brutalno pretukli HGSS-ovce, udarali i ženu po glavi

"Pogledao sam snimku nadzorne kamere koja je sve zabilježila. Plakao sam dok sam to gledao", priznaje nam. Ističe kako bi napadače trebalo sankcionirati "za primjer drugima da se više nikada ne ponovi".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Incident na skijalištu Oglasio se HGSS nakon napada na svoje članove: "Ogorčeni smo..."

Prema njegovu mišljenju, MMA borci bili su pod utjecajem droga i alkohola.

Trojica MMA boraca naljutila su se nakon što je gorski spašavatelj odbio pomoći im izvući zaglavljeni BMW u snijegu.

Nokaut je spašavatelja srušio na pod u nesvijest. Fizički su nasrnuli i na drugog HGSS-ovca. Pušteni su iz pritvora.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene