Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NA TERENU

VIDEO Dok je ministar Medved u Čazmi davao izjavu, jedan muškarac izazvao je incident

Dok je potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskIh branitelja Tomo Medved u četvrtak predvečer davao izjavu u Čazmi, jedan je muškarac odgurnuo gradonačelnika Dinka Piraka.

Potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved u četvrtak je nakon nevremena stigao u Čazmu.

Između ostalog, kazao je i kako je jedna osoba stradala te dodao kako je u trenutku nastanka te nesreće ostvaren kontakt sa svim službama koje participiraju u sanaciji posljedica potresa.

U tom trenutku, dok je ministar Medved stajao uz župana i gradonačenika, jedan je muškarac, koji im je bio iza leđa, prvo nešto nerazgovjetno dobacivao, a onda odgurnuo gradonačelnika Čazme Dinka Piraka.

Pročitajte i ovo Posljedice nevremena - 1 POD PLJUSKOM I MUNJAMA Reporter Dnevnika Nove TV iz Čazme: Mještani ne pamte ovakvo nevrijeme - "Užasno. Brat i mama su plakali, od tih kamiona mi živimo"

Pročitajte i ovo Nevrijeme na području više županija - 2 civilna zaštita Nevrijeme poharalo četiri županije, štete su ogromne

Odmah ga je udaljilo policijsko osiguranje, a ministar je nastavio s izjavama. Kako je incident izgledao, pogledajte u snimci koju su zabilježile kamere Dnevnika Nove TV. 

Neslužbeno doznajemo da je gradonačelnika Čazme gurnuo D.B., no motivi još nisu poznati.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene