Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ako presuda bude pravomoćna

Nakon svađe zbog parkinga pred djecom ubio susjeda, sad im mora isplatiti milijunsku odštetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako presuda Općinskog suda u Splitu postane pravomoćna, Igor Lozić morat će isplatiti više od milijun kuna odštete obitelji Ivana Franjića, kojeg je ubio u travnju 2010. godine u Mravincima.

Umirovljeni pukovnik HV-a Igor Lozić, zvani Hektor, 55-godišnjak iz Mravinaca, morat će, ako presuda Općinskog suda u Splitu postane pravomoćna, isplatiti više od milijun kuna odštete supruzi i četvero djece Ivana Franjića.

Pročitajte i ovo Lampioni na mjestu ubojstva u Splitu Predan u pritvor Policija objavila sve detalje ubojstva iz Splita, pred sud ide i napadačev brat Nožem usmrćen mladi Splićanin - 2 privedena trojica braće Nakon napada u Splitu ubojica je ostao pokraj žrtve držeći nož u ruci: Čuje se kako netko viče "zovi hitnu", a on samo stoji na mjestu

Svakome od njih platit će po 198 tisuća kuna s kamatama od 2011. godine te još oko 157 tisuća kuna sudskih troškova, javlja Slobodna Dalmacija.

On je 2012. godine pravomoćno osuđen na 12 godina zatvora jer je pijan, s 1,5 promila alkohola u krvi, 10. travnja 2010. godine ispred obiteljske kuće svoga susjeda Franjića, također umirovljenog branitelja, nakon prepirke zbog parkiranja, otišao pred svoju kuću udaljenu 70 metara gdje je parkirao automobil te se vratio s pištoljem i ispalio dva hica prema Franjiću.

Pogodio ga je u prsa i trbuh, a ranjeni je Franjić potom na njega bacio sjekiru pogodivši ga u lice, od čega su mu izbijena tri zuba. Sve se to događalo pred očima četvero Franjićeve tada maloljetne djece i njegovom suprugom, kao i dvojicom Lozićevih sinova, od kojih je jedan bio maloljetan.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene