Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ubrzano se radi

Saborsko istražno povjerenstvo dobilo podršku HDZ-a i HSLS-a, konačni prijedlog idućeg tjedna

Dario Hrebak
Dario Hrebak Foto: DNEVNIK.hr
Saborsko istražno povjerenstvo, radi čijeg se osnivanja ujedinila cijela oporba, dobit će podršku i HDZ-ova partnera HSLS-a.

Na konačnom prijedlogu, ističe oporba, ubrzano se radi i trebao bi biti spreman za upućivanje u proceduru već idućeg tjedna.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević afera Janaf Tomašević rekao što oporba očekuje od HDZ-a u Saboru, u protivnom: "Imamo plan B, ali još uvijek nije vrijeme za to" Slika nije dostupna Afera Janaf Oporba složna, postignut dogovor o osnivanju povjerenstva: "Postali smo mala zemlja za duboki kriminal"

"Kada se oporba domisli što točno žele da bude predmet rada Povjerenstva, klub HDZ-a i naši koalicijski partneri će to razmotriti. Ja mislim da ima nekih drugih koji su nervozni i koji napadaju sud, DORH, policiju i čude se ako netko radi po zakonu, pa evo, mene čudi kako ovi iz oporbe to ne vide, to je zanimljivo“, rekao je premijer Andrej Plenković.

"Mi smo se domislili... siguran sam da će premijer s radošću odgovarati na pitanja“, kazao je Nikola Grmoja te dodao kako će ispitati i predsjednika države i nitko neće biti pošteđen.

"Ja smatram da naša Vlada i vladajuća većina nemaju što skrivati i javnost ima pravo sve znati“, rekao je Dario Hrebak.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene