Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pogledajte akciju

FOTO Prije devet dana upao u jamu duboku osam metara, spasili ga HGSS-ovci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HGSS-ovci su na društvenim mrežama objavili fotografije akcije spašavanja iznemoglog psa iz jame duboke osam metara. Pas je pronađen deveti dan od njegova nestanka.

U jami u koju je upao u šumi između mjesta Kućeli i Zvoneće kod Rijeke pas je pronađen deveti dan od nestanka. Na površinu su ga izvukli HGSS-ovci iz Rijeke.

Pročitajte i ovo Spašavanje migranata iz Kupe HGSS i policija VIDEO Dramatična akcija: Zapeli na slapu u Kupi, spašavali ih po noći Akcija spašavanja Priskočili i drugi vodiči FOTO HGSS-ovci spasili unesrećenog vodiča rafting ture na Cetini

Poziv u pomoć stigao im je od Županijskog centra 112 u subotu oko podneva. Nesretni pas nalazio se na izbočini jame na dubini od oko osam metara.

U toj intervenciji sudjelovalo je šest članova Stanice Rijeka s jednim interventnim vozilom. Intervencija je završila oko 15:30.

"Nesretni pas nalazio se na polici jame na dubini oko osam metara. Jedan spašavatelj spustio se do iznemoglog i izgladnjelog psa. Nakon stavljanja oprsnice izvučen je na površinu i predan vlasniku", napisali su HGSS-ovci na Twitteru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene