Obavijesti Video Pretražite Navigacija
vozio službeni automobil

HDZ-ov načelnik pijan se zabio u automobil s časnim sestrama

Damir Dekanić (Foto: HDZ)
Damir Dekanić (Foto: HDZ) Foto: HDZ
Još je jedan HDZ-ovac sudjelovao u prometnoj nesreći. Damir Dekanić, HDZ-ov načelnik Općine Andrijaševci i voditelj Uprave lokalnih Hrvatskih šuma, 29. travnja udario je u stražnji dio automobila u kojemu su bile četiri časne sestre. Jedna je ozlijeđena.

Vozačica automobila skretala je na kolni prilaz preko pune linije, što Damir Dekanić nije na vrijeme primijetio i službenim automobilom udario je u njih. Jedna je časna sestra ozlijeđena u nesreći.

Pročitajte i ovo Most Iz minute u minutu Neke su razlike nepremostive: Dvoje mostovaca izišlo iz stranke? Penava upozorio Plenkovića Tomislav Tomašević formiranje vlasti i EU izbori Tomašević o Plenkoviću: "Meni je to izraz slabosti i nesigurnosti." Uputio je poruku i SDP-u

Policija je utvrdila da je Dekanić imao 1,06 promila alkohola, a on je rekao da je popio samo dvije čaše vina na poslovnom domjenku.

Dekanić je skrivio nesreću službenim automobilom Hrvatskih šuma.

''Jako mi je žao zbog događaja, prvenstveno zbog tih putnika u vozilu. Kontaktirao sam s njima sutradan i rečeno mi je da su svi dobro. Policija je provela očevid i sad čekam daljnje korake. Još nisam dobio nikakav poziv ni prijavu. Upravu Hrvatskih šuma obavijestio sam odmah o nesreći i sazvali su, koliko znam, povjerenstvo koje će istražiti slučaj'', rekao je Dekanić za 24 sata.

''I jesam i nisam'', tako je odgovorio na pitanje je li i ranije imao prometne nesreće. Dodao je da nije bilo ništa ozbiljno. Neslužbeno se doznaje da je već imao nesreću sa službenim vozilom, a Dekanić je najavio da će sam snositi trošak popravka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene