Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traže ostvaku vrha HNS-a

Grmoja: "Za neprovođenje Zakona o sportu odgovorni su Pavo Barišić i Janica Kostelić"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mostovac Nikola Grmoja danas je ponovio kako Most smatra da vodstvo Hrvatskog nogometnog saveza mora odstupiti.

Na pitanje imaju li potporu HDZ-a u svom zahtjevu za ostavkom vrha Hrvatskog nogometnog saveza, Grmoja je kazao kako to treba pitati HDZ.

Pročitajte i ovo Ivan Penava, Andrej Plenković Oglasio se i Grmoja Penava poručio Plenkoviću: ''Pozivam te na dvoboj kao muškarac muškarca'' Josip Pavić, državni tajnik - 2 Za Dnevnik Nove TV Državni tajnik o ustaškoj zastavi: "Dovoljno je jasno tko je kriv i odgovoran"

"Naš stav je jasan. Nekoliko smo puta pozivali da se vodstvo HNS-a izuzme i više se ne kandidiraju za funkcije. Nepovjerenje u hrvatski nogomet je preveliko. Ne radi se tu u jednom penalu. Ovdje je pitanje općeg nepovjerenja. Zakon o sportu se ne provodi. Prije bilo kakvih izmjena potrebno je provoditi postojeći. Što hitnije novi zakon treba uputiti u proceduru. Ovakva situacija je neodrživa, nemamo što čekati", kazao je Grmoja.

Kazao je kako je svjestan da će vodstvo HNS-a tvrditi da se politika ne smije miješati u nogomet.

"Hrvatski nogomet nikada nije bio na nižim granama. Navijačima je dosta da jedan čovjek drma hrvatskim nogometom. Mi smo u Vladi i konstantno upozoravamo na probleme u nogometu. Mi smo vjetar u leđa hrvatskom nogometu", rekao je Grmoja.

Istaknuo je da su za neprovođenje Zakona o sportu odgovorni ministar Pavo Barišić i državna tajnica za sport Janica Kostelić.

"Pošaljite inspekcije na teren", rekao je Grmoja.

Kazao je kako ne gleda dobro na povratak Zdravka Mamića, ali tu ne može ništa napraviti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene