Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispričao se?

Samoborska gradonačelnica podijelila fotografiju koja je sve zgrozila: ''Ovo je mladež koja jedino što zna je uništavati tuđe''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnica Samobora objavila je na drtušvenim mrežama gnjusnu fotografiju na kojoj se vidi kako mladić uništava lampice postavljene u gradu uoči adventa.

Samoborska Gradonačelnica Petra Škrobot na društvenim je mrežama objavila fotografiju na kojoj se vidi kako mladić uništava lampice postavljene uoči adventa u gradu. Izrazila je ogorčenost ponašanjem mladeži u Samoboru.

''Nažalost, ovo je slika Samobora kojeg se sramim i kojim sam zgrožena. Ovo nije mladež koja je primjer naše budućnosti, ovo je mladež koja u životu nije stekla ništa te jedino što može i zna je uništavati tuđe.

Izgleda da novo klizalište i blagdansko uređenje grada nekima toliko smeta da se odlučuju na drastične korake poput ovako divljačkog trganja i uništavanja lampica'', poručila je Škrobot i dodala da je incident prijavljen policiji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SVAKI JE JEDINSTVEN Dražesni adventski vjenčići koji nastaju u Kutini, a kupci ih opisuju kao odmor za dušu

Ispod gradonačelničine objave javio se i gospodin koji tvrdi da je u njegovu tvrtku došao mladić s fotografije i za sve se ispričao. ''Ponudio se da on to ode s nama popraviti i nadoknaditi štetu. Rekao sam mu da ga cijenim sto je došao i nadam se da je nešto naučio iz ove situacije. Svi smo bili klinci i radili gluposti samo onda nije bilo mobitela da nas neko snima. Vjerujem da će on i njegovi frendovi ubuduće paziti na naš Grad i naše lampice'', napisao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene