Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OBLJETNICA OLUJE

General Markač nakon emotivnog govora za Dnevnik Nove TV o Oluji i nedolasku Gotovine u Knin: "Mi se čujemo i razgovaramo..."

Nakon emotivnog govora Mladena Markača, reporterka Dnevnika Nove TV Sanja Jurišić razgovarala je s legendarnim generalom.

Proslavu Oluje prokomentirao je i general Mladen Markač.

"Dali smo poruku da kad zajedno radimo kao što je bilo u tDomovinskom ratu možemo sve ostvariti. Poruka je bila - stavimo se ponovno na raspolaganje našoj domovini da bude bolje svim našim građanima", rekao je Markač za Dnevnik Nove TV.

Po Markaču, ne bi trebalo biti prijepora između predsjednika i premijera oko Domovinskog rata. "Imamo zajedničku povijest, u njoj su sudjelovali branitelji", istaknuo je Markač.

Kazao je da su krenuli za vizijom Franje Tuđmana. "Sada kada već imamo Hrvatsku, neka bude prosperitetna, bolja za sve građane i za našu djecu", smatra general.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čin podrške Ante Gotovina o razlozima potpisivanja pisma kojim se traži pomilovanje Perkovića i Mustača: "Zbog mojih životnih načela..."

Što se nedolaska generala Ante Gotovine u Knin tiče, Markač je rekao da to ne može komentirati. "Mi se čujemo i razgovaramo. Ne znam gdje je, nisam znao hoće li doći ili ne. To je stvar protokola i njegove osobne odluke", zaključio je Markač. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene