Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uhićeni su

Francuzi u Crikvenici natukli račun od 17.000 kuna i pobjegli: Posjedovali boksere i nož

Crikvenica
Crikvenica Foto: Getty Images
Dvoje francuskih državljana uhićeno je zbog sumnje da su tijekom svibnja boravili u hotelu u Crikvenici te da pritom nisu platili smještaj. Materijalna šteta procjenjuje se na 17.000 kuna.

Crikvenička policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad dvoje francuskih državljana u dobi od 34 i 73 godine zbog sumnje na prijevaru. Naime, sumnja se da su u svibnju ove godine boravili u hotelu te se bez odjave udaljili iz istog hotela, a da pritom nisu platili smještaj.

Policijska uprava primorsko-goranska procijenila je kako je hotelska tvrtka iz Zagreba u ovome slučaju oštećena za više od 17.000 kuna. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna akcija uskok-a Bivši inspektor dilao informacije poznatom osječkom poduzetniku Dragi Tadiću, obojica zaradila kaznenu prijavu

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dan otvorenih vrata Zanimaju vas borilačke vještine i akrobacije na motoru? Policija će prikazati kako izgleda njihov posao

"Kriminalističkim istraživanjem u posjedu osumnjičenika pronađeni su bokseri, nož i ostali predmeti koji su oduzeti te su prekršajno sankcionirani prema Zakonu o posjedovanju i nabavi oružja građana", priopćila je PU primorsko-goranska.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu i predani pritvorskom nadzorniku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene