Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oduševila Facebook

Fotka koja je u samo nekoliko sati prikupila nekoliko tisuća 'lajkova'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Loše vrijeme, kiša i grmljavina iza sebe ostavljaju pregršt prekrasnih stvari. Jedna od njih je i ova fotografija.

Noć s petka na subotu obilježile su kiša i grmljavina u Zagrebu i okolici. I ne samo što su ove pojave za nekoliko stupnjeva snizile temperaturu, očistile prljave ulice i natopile zemlju, već su iza sebe ostavile nezaboravne prizore koji će na fotografijama poput ove trajati vječno.

Fotograf Danijel Pavelić zabilježio je grmljavinu fotoaparatom i na Facebooku objavio trenutak koji će pamtiti vječno. Fotografija je postala pravi hit. U samo nekoliko sati je prikupila preko šest tisuća 'lajkova', podijeljena je 140 puta.

Kako nam je Danijel rekao, fotografija je nastala sinoć oko 23 sata na Srednjacima s kojih pogled seže prema zapadnoj strani Zagreba i Karlovcu. 15 fotografija je spojeno u jednu.

Evo prilike da i vi uživate u njezinoj ljepoti.

 

Nebo iznad Zagreba...

Posted by G.M.D. FOTO on 24. srpanj 2015
Pročitajte i ovo Strah od svega Jačina struje 100 kiloampera Zagrepčani snažnu grmljavinu zamijenili za potres: "Ja se ne sjećam u 43 godine da je ikada tako grmilo" Grmljavinsko nevrijeme u Zagrebu, ilustracija - 5 obilna kiša Zagrepčane probudila strašna grmljavina: "Bilo je grozno, tutnjalo je, nisam mogla spavati"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene