Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obavijesni razgovor

Filip Glavaš u policiji zbog paljenja HDZ-ove zastave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glasnogovornica osječko-baranjske Policijske uprave Edita Roterbauer izjavila je u vezi s današnjim dolaskom Filipa Glavaša u policiju kako je 'prekršajna obrada u tijeku' te da zasad o pojedinostima ne može govoriti.

Osamnaestogodišnji Filip, sin Branimira Glavaša, rekao je da je jedan sat bio u osječkoj policiji na obavijesnom razgovoru zbog paljenja HDZ-ove zastave na predizbornom skupu u Belišću 10. svibnja. Nakon razgovora u policiji Filip Glavaš je izjavio da je sve proteklo korektno te da je rekao da se ne osjeća krivim što je zapalio zastavu zbog svih događaja vezanih uz njegova oca.

Pročitajte i ovo Ilustracija izazvane su žestoke reakcije "Ovo je najozbiljnija sigurnosna situacija od Drugog svjetskog rata": Dvije zemlje ozbiljno razmatraju jednu zabranu Slika nije dostupna Nema elemenata kaznenog djela Za paljenje HDZ-ove zastave prekršajna prijava

Glasnogovornica Roterbauer izjavila je jučer da će svi koji su sudjelovali u spomenutom događaju biti pozvani na obavijesni razgovor.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene