Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upozoravaju na nezakonitosti

Prosvjed protiv Fani: 'Nek gradi ispod Svilaje, a ne Marjana'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Par stotina Splićana okupilo se jutros kako bi još jednom iskazali nezadovoljstvo povodom izgradnje restorana Fani Horvat na Marjanu.

Ispred splitskog Pravnog fakulteta, u čijoj se neposrednoj blizini nalaze uredi tvrtke Fani Horvat, okupilo se nekoliko stotina građana. Oni su zajednički razgledali nacrte radova što ih je danas objavila tvrtka Fani Horvat Latebra, a po kojima će se graditi restoran na Marjanu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Nema otimačine' Razumije li Kerum sukob interesa? Slika nije dostupna 'Za Marjan' VIDEO: Poruka za Fani osvanula na Svetom Duji

>> Splitsko-dalmatinska županija najavila tužbu protiv Fani Horvat

>> Splitski SDP-ovci protiv gradnje restorana Fani Horvat

Splićani su zajedničkim razgledavanjem nacrta još jednom poručiti da se ne slažu s nastavkom radova, da se u cijeli slučaj treba umiješati DORH te da se radi o sukobu interesa.

S nastavkom projekta ne slaže se ni SDP Splitsko-dalmatinske županije koji traži od županijskih čelnika da ospori najavljenu gradnju restorana. I Splitsko-dalmatinska županija nije zadovoljna te je najavila da će podnijeti tužbu radi poništenja ugovora kojim je nevjenčana supruga splitskog gradonačelnika Željka Keruma.

U priču se umiješalo i Državno odvjetništvo koje istražuje kupoprodaju spornog zemljišta unutar park-šume Marjan koju je tvrtka u vlasništvu Kerumove nevjenčane supruge Fani Horvat otkupila još 2008. godine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene