Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon ispitivanja

Dvojici 18-godišnjaka istražni zatvor zbog ubojstva vršnjaka u Splitu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski Županijski sud odredio je istražni zatvor protiv dvojice 18-godišnjaka od kojih je jedan osumnjičen za ubojstvo vršnjaka u Splitu prošlog vikenda, a drugi da je nakon tog nedjela pomagao počinitelju, izvijestilo je u ponedjeljak Državno odvjetništvo.

Obojica osumnjičenika su ispitana nakon čega im je na prijedlog zamjenika županijskog državnog odvjetnika određen istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, a protiv provoosumnjičenog i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Pročitajte i ovo Mjesto na kojemu je ubijen 22-godišnjak u Splitu - 1 Ubojstvo u Splitu Ubojici 22-godišnjaka iz Splita određen jednomjesečni istražni zatvor Prosvjed u Splitu - 5 SRIJEDA ISPRED SUDA Splićani u šoku, idu u prosvjed: "Zagreb ima svog Luku, Split sada ima svog. Koji grad je idući?"

Sumnja se da je prvoosumnjičeni u subotu, oko 20,45 sati tijekom svađe i tjelesnog sukoba, preklopnim nožem ubo u prsa 18-godišnjaka koji je ubrzo podlegao ozlijedi.

Drugi uhićeni muškarac je, prema sumnjama tužiteljstva, u dogovoru s počiniteljem ubojstva tekućinom oprao i maramicom obrisao nož kojim je počinjeno nedjelo, te ga je potom na traženje prvoosumnjičenika da mu pomogne, bacio u grmlje. Potom su zajedno pobjegli.

Splitska policija dobila je u subotu oko 20,50 sati dojavu da je na Obali kneza Branimira pronađen mladi muškarac s ubodnom ranom te da je zbog teške ozljede preminuo na putu do bolnice. Mladić je teško ozlijeđen u blizini hotela Marjan u tučnjavi u kojoj ga je jedan od sudionika nožem ubo u prsa, a istu večer zbog tog slučaja uhićene su dvije osobe. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene