Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Djelatnik Ministarstva

Državni službenik na Facebooku izvrijeđao Janicu, pa obrisao post i ispričao se

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaposlenik Ministarstva znanosti i obrazovanja Duje Bonacci na svom je Facebook profilu državnu tajnicu Središnjeg ureda za sport Janicu Kostelić nazvao "polupismenom i beskorisnom".

"O Jano, o Janice, popupismena i beskorisna državna tajnice", napisao je u nedjelju navečer državni službenik Luka Bonacci na svom Facebook profilu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Neće mu proći Zasmetalo mu uhićenje pijanog biciklista pa putem Facebooka izvrijeđao policiju. Stiže mu prekršajna prijava Slika nije dostupna VLAST KRIMINALIZIRALA VRIJEĐANJE Poljski novinar predsjednika nazvao kretenom, pa mu sad prijeti i do tri godine zatvora

Bonacci je ipak, svoj post izbrisao i umjesto njega objavio ispriku. 

"Poštovana Jano, oprosti za uvrede, nije bilo lijepo od mene... Za državnu tajnicu definitivni nisi, kao što ni ja nisam za svjetski kup, ali to nije razlog da te vrijeđam. Na koncu, nisi ti glavni krivac za takvo stanje stvari već su to oni koji su tebe "navukli" da za sitne pare od svojih zasluženih odličja njima načiniš smokvin list", napisao je Bonacci u isprici. 

Na profilu Luke Bonaccija stoji kako radi kao voditelj Odjela za škole i rekreativni sport u Ministarstvu znanosti i obrazovanja te da mu je radno mjesto prije toga bilo - glasnogovornik u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta te PR u Institutu Ruđer Bošković.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene