Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VRATIO SE U HRVATSKU

Liječnik za Dnevnik Nove TV o Prebegovu stanju: "Na čovjeku se vidi da je puno propatio"

Aktualno Galerija Toni Kolak - 2 Toni Kolak - 2 Foto: DNEVNIK.hr Toni Kolak - 1 Toni Kolak - 1 Foto: DNEVNIK.hr Vjekoslav Prebeg Vjekoslav Prebeg Foto: DNEVNIK.hr +0 Domagoj Mikić Galerija 1/4 >>
Ispred Kliničke bolnice Dubrava bio je reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić. On je provjerio kakvo je zdravstveno stanje Vjekoslava Prebega, hrvatskog državljanina koji je doputovao u Hrvatsku nakon razmjene zarobljenika u Ukrajini.

Vjekoslav Prebeg je u KB Dubrava stigao u četvrtak nešto prije 16 sati. 

O njegovu zdravstvenom stanju reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić razgovarao je s izv. prof.dr.sc. Tonijem Kolakom, koji je rekao da je fizički dobrom stanju, a napravljene su mu osnovne pretrage koje se inače rade pacijentima.

Na tijelu nema vidljivih ozljeda, osim ožiljka na stražnjem dijelu desnog ramena. Na snimci se vidi da je to posljedica ranjavanja.

"Na čovjeku se vidi da je puno propatio, bit će mu pružena psihološka pomoć", zaključio je dr. Kolak te dodao kako će Prebeg preko noći ostati u bolnicu.

Prema onome što mu je Prebeg rekao o svom boravku u zatvoru, gost Dnevnika Nove TV kazao je kako ga podsjeća na Domovinski rat: puno ljudi u istom, skučenom prostoru, nemogućnost higijene, na tijelu ima ožiljke od ugriza stjenica…

"Mislim da je sretan što je živ i što se vratio", naglasio je gost Dnevnika Nove TV.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prebačen u bolnicu FOTO/VIDEO Vjekoslav Prebeg stigao u Hrvatsku: "Osjećam se dobro..."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Povratak Prebega Plenković razgovarao s oslobođenim Hrvatom: "Radujemo se svi što se sutra vraća u Hrvatsku"

Što se tiče kirurškog tretmana, više mu nije potrebna pomoć, rekao je liječnik. Vjekoslavu Prebegu bit će pružena psihološka pomoć. U dogovoru sa psihijatrom, odnosno psihologom, bit će dogovorena njegova daljnja rehabilitacija.

  

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene