Za Dnevnik Nove TV s ulaza u park Dore Pejačević u Našicama uživo se javio reporter Domagoj Mikić. Otkrio je nove informacije o stravičnom ubojstvu djevojke.


Reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić o ubojstvu 20-godišnje djevojke razgovarao je s načelnikom Policijske postaje Našice Ivicom Bukvićem.

Očevid u Našičkoj ulici Vladimira Nazora je završen. Kako je Mikić izvijestio, policija, vatrogasci, djelatnici parkova sve su kompletno morali očistiti, trava je u parku bila visine i do metra, a ubojica je rekao da je tu odbacio oružje.

Načelnik Bukvić kazao je kako je nakon gotovo deset sati intenzivnog pretraživanja centimetar po centimetar, policija uspjela pronaći oružje kojim je djevojka ubijena. O motivu svirepog zločina nije htio govoriti.

"Zasad je rano o motivu raspravljati, policijski službenici obavljaju razgovore i prikupljaju informacije, a znamo da su policijski izvidi tajni, tako da o motivu trenutno ne možemo razgovarati", izjavio je Bukvić.
Osumnjičeni se trenutno nalazi u bolnici.

"S obzirom na to da je mladić zadobio teške tjelesne ozljede i s obzirom na njegovo stanje, nalazi se na liječenju u bolnici", kazao je Ivica Bukvić. Mladić je, kako je potvrdio, pod stalnim nadzorom policije.

Policija, kako je istaknuo načelnik PP Našice, do sada mladića nije imala u kaznenim evidencijama, niti je bio povezan s deliktima s elementima nasilja.

Psihijatar Anto Bagarić u studiju Dnevnika Nove TV - 2 Psihijatar o stravi u Našicama: "U našoj kulturi razvija se patologija posjedovanja"

Policija će podnijeti kaznenu prijavu Županijskome državnom odvjetništvu.

Muškarac u Našicama ubio djevojku pa pokušao počiniti samoubojstvo - 1 Djevojka ubijena hladnim oružjem: Muškarac se bacio s nadvožnjaka, preživio je s teškim ozljedama

Bit će zanimljivo vidjeti kako će tužiteljstvo okarakterizirati zločin, zaključio je Mikić. Mladić je djevojku, naime, prema dostupnim informacijama - dočekao u parku s nožem u ruci i teško će moći dokazati na sudu da se sve dogodilo u afektu.

Odluči li se tužiteljstvo na kvalificirani oblik ubojstva, 24-godišnjem mladiću prijeti kazna dugotrajnog zatvora i do pedeset godina.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 


 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju