Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor uputila je čestitku građankama i građanima Republike Hrvatske u povodu Božića.


'Pred nama je najradosniji katolički blagdan u kojem se radujemo rođenju Isusa Krista. Božić je vrijeme u kojem zajedno sa svojim obiteljima, okupljeni za zajedničkim stolom, slavimo nadu i zajedništvo, ne zaboravljajući pritom sve one kojima je potrebna naša pomoć i pažnja.

Vezani članci Josip Đakić, saborski zastupnik HDZ-a (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Forum mladih SDP-a prenio degutantnu božićnu čestitku Srbima sina saborskog zastupnika Josipa Đakića Blagdanske SMS čestitke (Foto: iStock / Getty Images Plus) Ovo su najbolje čestitke za Božić!

Prepuštajući se vjeri prizivamo u srca temeljne kršćanske vrijednosti kao poticaj da se i tijekom cijele godine, zajedništvom i suradnjom, zauzimamo za dobrobit svih građanki i građana Republike Hrvatske, gradeći međusobno povjerenje i slogu.

Neka nam radosna poruka Došašća bude inspiracija u ostvarivanju ciljeva i zadaća koje su pred nama, kao i prigoda da se zahvalimo na svim uspjesima koje smo ostvarili u protekloj godini.

U ime Vlade Republike Hrvatske i moje osobno, svim građankama i građanima u Hrvatskoj i izvan nje želim sretan i blagoslovljen Božić, ispunjen tolerancijom, mirom i međusobnim razumijevanjem', napisala je u božićnoj čestitki Jadranka Kosor.