Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Platio kampanju?

Bivša predsjednica oglasila se o navodnim Mamićevim uplatama: "Kome ove objede i lažni navodi idu u korist?"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović reagirala je na navode Nacionala, koji je, pozivajući se na izvor blizak bivšoj predsjednici, objavio da je njezinu kampanju financirao Zdravko Mamić.

''Najsnažnije i u potpunosti odbijam navode Nacionala u kojima se ističe kako je g. Zdravko Mamić na bilo koji način kompenzirao moje plaće ili privatne troškove tijekom predsjedničke kampanje'', poručila je bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Dodala je da je sve troškove njezine kampanje financirao HDZ.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 7 Oglasio se na društvenim mrežama Milanović se ponovo obrušio na Ustavni sud: "Kolinda Grabar-Kitarović? Tumarala je po HDZ-ovim dernecima" Nastavak suđenja Mamićima - 1 Bivši igrači Dinama Nova svjedočenja na suđenju protiv Mamića: "Ne mogu se sjetiti da li je baš bilo tako, ali netko mi je donio novac"

''Molim da se za sve informacije o financijskim troškovima predsjedničke kampanje obratite Hrvatskoj demokratskoj zajednici. Pitam se kome ove objede i lažni navodi idu u korist?'' napisala je na svom Facebooku Grabar-Kitarović.

Najsnažnije i u potpunosti odbijam navode Nacionala u kojima se ističe kako je g. Zdravko Mamić na bilo koji način...

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on Tuesday, March 23, 2021

Ova je njezina reakcija stigla nakon što je Nacional, pozivajući se na izvor blizak bivšoj predsjednici, objavio da je njezinu kampanju financirao Zdravko Mamić te joj je nadoknadio plaću. Kako se navodi, nakon toga je Mamića savjetnik bivše predsjednice Mate Radeljić povezao s osječkim sucima koji su vodili njegov proces.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene