Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Shrvana obitelj u suzama

Brat Milana Bandića progovorio za Dnevnik Nove TV: "Ne mogu govoriti... potreslo nas je sve..."

Prvi put od smrti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića za kamere Dnevnika Nove TV progovorio je član njegove obitelji - brat Drago.

Vidno shrvan, na sprovod je stigao sa sestrom i ostalom obitelji, koja nije mogla zaustaviti suze. Rekao nam je da ga je sve jako ražalostilo i šokiralo.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević o obnovi - 1 190 milijuna eura Tomašević pohvalio obnovu Zagreba pa kritizirao ministra: "Nadam se da će država što prije to učiniti" Tomislav Tomašević Resnik prema hodogramu Zagreb će posuditi novac muzeju koji je pokrala računovotkinja, Tomašević prozvao: "Jesu li je uhitili?"

"Ne mogu govoriti stvarno, došla je kćer iza pola dva, javila tužnu vijest... potreslo je sve nas, koliko je nas volio toliko je volio grad Zagreb. Nemam riječi, ne znam što ću reći", rekao je Dnevnik Nove TV Drago Bandić. 

"Čuli smo se neki dan, sve je bilo u redu… Nevjerojatno, eto. Šokirali smo se svi, cijela obitelj, svi…", rekao je. 

Upitan je li pokojnom bratu govorio da uspori, Drago u suzama odgovara: "Mogli smo mi govoriti, ali od toga ništa nije bilo. Imao je još veću brzinu… Što ćemo, život ide dalje".

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene