Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

O izborima i izbornim rezultatima ne žele govoriti, no nagađa se kako bi obojica potporu mogla dati Zoranu Milanoviću.


Zagrebački gradonačelnik i novi saborski zastupnik Milan Bandić, nakon što se u Vukovaru susreo s HDSSB-ovim Branimirom Glavašem , pridružio mu se za stolom u jednom osječkom restoranu.

Vezani članci Državno odvjetništvo Republike Hrvatske (Foto: Dnevnik.hr) Nakon snimke objavljene u Provjerenom, u kojoj je svjedok priznao da je lagao na sudu ne bi li spasio Kalmetu zatvora, o svemu se oglasio i DORH Masovno cijepljenje u Osijeku - 4 Masovno cijepljenje započelo u Osijeku, i to na tri punkta: "Jedva sam dočekao s oduševljenjem da dođem na red"

Susret dvojice saborskih zastupnika objavio je Branimir Glavaš na svojem facebook profilu, a o čemu su tijekom ručka razgovarali, dvojac nije želio otkriti.

Iako o izborima i o tome koga će podržati kao novog mandatara za sastavljanje vlade nisu željeli govoriti, nagađa se da bi svoj glas mogli dati Zoranu Milanoviću.

Uz nekoliko fotografija koje svjedoče njihovom susretu stoji i objava: 'Krenula izgradnja novog "pontonskog MOST-a"!'

Podsjećamo, samo dan nakon parlamentarnih izbora Branimir Glavaš je za Dnevnik Nove TV kazao kako je HDSSB spreman pružiti tehničku podršku SDP-ovoj koaliciji za stvaranje parlamentarne većine i formiranje nove Vlade, ukoliko im njihova pomoć bude potrebna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook