Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BARIČIĆ PODNIO PRIJAVU

Ivošević nakon seks-skandala dao iskaz u policiji pa komentirao poziv djevojci na sladoled: "Tada nisam znao koliko ima godina"

Aktualno Galerija Bojan Ivošević - 3 Bojan Ivošević - 3 Foto: DNEVNIK.hr Bojan Ivošević - 1 Bojan Ivošević - 1 Foto: DNEVNIK.hr Mario Jurič Mario Jurič Foto: DNEVNIK.hr +0 Bojan Ivošević - 2 Galerija 1/4 >>
Kandidat za dogradonačelnika Splita Bojan Ivošević je za Dnevnik Nove TV komentirao seks-skandal.

Bojan Ivošević je oko 17 sati izašao iz policijske postaje u Splitu, a istražitelji i dalje istražuju seks-skandal, izvijestio je reporter Dnevnika Nove TV Mario Jurič. Ivošević je bio svjedok nakon prijave koju je podnio Luka Baričić.

"Znam da se s nekom curom dopisivao od početka petog mjeseca, da su ga uvjetovale oko mene. Meta nije bio direktno on, nego da ja napravim nešto pogrešno što bi zahtjevalo moju momentalnu ostavku", pojasnio je Ivošević.

Ističe da on nije htio razgovarati s njima dok ga "sedmi put nije zamolio jer ga je cura molila". Nakon što ga je reporter Jurič pitao zašto je zvao maloljetnu djevojku na sladoled, Ivošević je zastao pa rekao da "tada nije znao koliko ima godina".

"Imam 31 godinu. Družim se s ljudima od ranih 20-ih do 40-ih godina. Vi stvarno mislite da ja ne mogu pričati s ljudima od 17 godina?", pitao je Ivošević. Je li istina da drži Ivicu Puljka u šaci, Ivošević se brani rečenicom da je to - Kerumova floskula.

"To je najveći kompliment, unatoč tome što netko plasira neistine", kazao je Ivošević na komentar da ga se Puljak ne odriče. Dodao je da će odstupiti tek kada nešto nažao učini građanima ili ošteti javni interes.

Kaže da je politički čist. "Nisam prekršio zakon. Da se radilo o eksplicitnim snimkama. I ja imam pravo s nekim razgovarati. Suludo mi je da se imputira da je tu išta bilo, poruke su javne", napominje Ivošević.

Osvrnuo se na izjavu Željka Keruma da je Puljkova stranka retardirana. "Njegov rječnik najbolje govori o njemu", smatra Ivošević.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nepotrebno i neprimjereno Prvobraniteljica osudila reakcije: "Apostrofiranje Baričićevog invaliditeta predstavlja povredu dostojanstva"

Pročitajte i ovo Bojan Ivošević, Ivica Puljak, Luka Baričić objavili ime Baričić se zbog seks-skandala povukao iz politike, Ivošević na to ne pomišlja: "Znam tko stoji iza ovoga, cilj je bila slika mog spolovila"

Na upit misli li da će nova afera naštetiti u kampanji, Ivošević je rekao da građani vide tko radi za interes grada, a tko za privatni džep. Po Ivoševiću, Tonći Omrčen stoji iza svega. "Dan prije izbora je ugovor za parking potpisan mimo znanja gradske vlasti i višemilijunski oštetio grad", zaključio je Ivošević. 

Odgovor policije

"Policijska uprava splitsko-dalmatinska je putem elektroničke pošte zaprimila prijavu građanina zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela protiv privatnosti, a kojima se smatra oštećenim", potvrdili su iz policije na upit reportera Marija Juriča.

Dodaju da će, u suradnji s nadležnim državnim institucijama provesti cjelovito istraživanje.

Cijeli razgovor pogledajte u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene