Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pojavio se na sudu

Blaž Petrović se samovoljno predao u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Blaž Petrović, osumnjičen za zloporabu položaja i nezakonito stjecanje 9,6 milijuna kuna, nakon što je od travnju ove godine u bijegu, u pratnji odvjetnika pojavio se jučer na zagrebačkom Županijskom sudu.

'Blaž Petrović pojavio se jučer u zgradi Županijskog suda u pratnji svojeg odvjetnika Željka Žganjera. Istražni sudac Zdenko Posavec pozvao je pravosudne policajce koji su Petrovića odvezli u zatvor u Remetincu', potvrdio je za Dnevnik.hr Krešimir Devčić, glasnogovornik zagrebačkog Županijskog suda. Dodao je kako će se Petrović sutra očitovati pred sucem.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Ilustracija Osmero u istražnom zatvoru Uskok objavio kako su dvije skupine uvozile luksuzne aute i varale na porezu: Državu ukupno oštetili za najmanje milijun eura

>> Blaž Petrović u bijegu, suradnica uhićena

Podsjetimo,policija i USKOK u travnja protekle godine pokrenuli su akciju MIx protiv Blaža Petrovića i njegove suradnice Vesne Kvartuč. Petrović je izbjegao nalog za uhićenje i od tada se skrivao u susjednoj Bosni i Hercegovini.

 

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene