Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Blaž Petrović, osumnjičen za zloporabu položaja i nezakonito stjecanje 9,6 milijuna kuna, nakon što je od travnju ove godine u bijegu, u pratnji odvjetnika pojavio se jučer na zagrebačkom Županijskom sudu.


'Blaž Petrović pojavio se jučer u zgradi Županijskog suda u pratnji svojeg odvjetnika Željka Žganjera. Istražni sudac Zdenko Posavec pozvao je pravosudne policajce koji su Petrovića odvezli u zatvor u Remetincu', potvrdio je za Dnevnik.hr Krešimir Devčić, glasnogovornik zagrebačkog Županijskog suda. Dodao je kako će se Petrović sutra očitovati pred sucem.

>> Blaž Petrović u bijegu, suradnica uhićena

Vezani članci Dragan Kovačević USKOK objavio: Dragan Kovačević ostaje u istražnom zatvoru. Iznio je dopunu obrane, ali nije priznao sve što mu se stavlja na teret Zdravko Mamić - 3 USKOK se oglasio o slučaju Mamić, otkrili što su poduzeli nakon njegovih objava na Facebooku

Podsjetimo,policija i USKOK u travnja protekle godine pokrenuli su akciju MIx protiv Blaža Petrovića i njegove suradnice Vesne Kvartuč. Petrović je izbjegao nalog za uhićenje i od tada se skrivao u susjednoj Bosni i Hercegovini.