Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prilika za posao

Austrija traži sezonce: Evo koji su uvjeti, a kolike plaće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hoteli i restorani u najpoznatijim austrijskim skijalištima u potrazi su za radnom snagom. Evo koje radnike traže, koji su uvjeti, a kolike plaće.

I dok će neki na skijanje drugi trbuhom za kruhom. U srcu austrijskih Alpa vrata otvaraju tamošnji hoteli i restorani.

Pročitajte i ovo Oleg Butković Sukob s predsjednikom Butković odgovorio na izjave o "bratovu poslu s kamionima" i poslao novu poruku Slika nije dostupna Najtraženija S ovim zanimanjima nećete dugo čekati na posao!

Oglas na stranicama Zavoda za zapošljavanje pogledajte OVDJE. Traže se kvalificirani kuhari, konobari, pomoćni kuhari i sobarice. A početne plaće premašuju 1600 eura. Plaća kuhara u pokrajini Tirol - gotovo 3000 eura, konobara 1600 eura, isto toliko i pomoćnog kuhara i recepcionista.

>> Eurostat: Hrvatska TREĆA po nezaposlenosti u EU

Uvjeti za posao - svjedodžba kao dokaz da ste kuhar ili konobar, poznavanje njemačkog, a poželjno bi bilo i još jednog stranog jezika. Na stranicama Zavoda za zapošljavanje natječaj je otvoren do 15.studenog. Jedna je to od prilika za pronalazak posla jer broj nezaposlenih vrtoglavo raste.

Svaka druga mlada osoba u Hrvatskoj je bez posla. Stoga njihovi stavovi o odlasku van i ne iznenađuju. Za početak treba poslati molbu i ponoviti znanje iz njemačkog. Konkurencija neće biti laka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene